AKOK – din tryghed i salget!

Parkvej 72, 4262 Sandved

AREAL: 72 m2

BYGGEÅR: 1988

Andelsbolig Sagsnr.: 35305062
Boligydelse (MD.) kr. 2.790,- Varmeudgift kr. 583,-
Boligareal 72 m2 Værelser 2
Antal plan 1
Carport/udhus 37 m2 Byggeår 1988
Fremleje tilladt Nej
Husdyr tilladt  Nej

Beskrivelse af andelsboligen:

For enden af en lukket stikvej, hvorfra I har udsigt til marklandskaberne mod syd, møder I denne ualmindeligt pæne og velholdte andelsbolig.

Her kan I se frem til en skøn, ugeneret beliggenhed i Sandved, og dertil kommer en god planløsning i form af et værelse og et stort, åbent opholdsrum.

Velkommen til. Adressen hedder Parkvej 72, og bare 800 meter herfra kan I foretage dagligvareindkøb hos den lokale købmand. I byen finder I også fine idrætsfaciliteter, og nærmiljøet byder på nydelige, rekreative arealer såsom Fyrendal Skov. I et lidt større perspektiv bosætter I jer fordelagtigt i forhold til Slagelse og Næstved – begge byer nås på omtrent 25 minutter i bil. Udefra præsenterer huset sig med en rød murstensfacade og mørkegrønt træværk på gavlene. Vinduesrammerne er hvide.

Husets høje standard skyldes blandt andet adskillige istandsættelser og forbedringer, der er foretaget løbende siden 2014. Disse inkluderer anlæggelse af to terrasser, hulmursisolering, udskiftning af køkken samt en stor carport fra 2020.

Som I træder inden døre, ankommer I til en veltilrettelagt bolig på 72 kvadratmeter, der udfolder sig med opholdsrummet som centrum. Køkkenet og stuen er arrangeret i åben forbindelse, og netop køkkenskabene toner frem i en enkel stil med hvide, udskårne fronter og en mørk bordplade. I kraft af rummets størrelse er det en smal sag at opstille sofagruppe og spisebord side om side. Det øvrige af hjemmet er allokeret til det nævnte værelse, et bryggers og et badeværelse med brus. Umiddelbart foran stuen råder I over en dejlig, solrig terrasse.

Haven er sirligt anlagt og overordentligt pæn med blandt andet veltrimmede hække og rododendronbuske. Der er flere terrasser, en i fliser og en af træ, samt en fortrinlig udestue, som kan bruges i store dele af året.

Prikken over i’et er naturligvis den flotte udsigt.

Kontakt os for en fremvisning.

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Andelsbolig
  Sagsnr.: 35305062

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Telefon:  55 409 409
  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk