AKOK – administration

Administration af andelsboliger

Anders Kokborg, Ejendomsmægler & valuar MDE jeg har formidlet salg af andelsboliger i Vest- og Sydsjælland, i mere end 25 år og har administreret andelsboliger i mere end 10 år, og har i den forbindelse fået en del viden og erfaring med både omsætning og administration.

Interessen for og lovgivningen om andelsboliger har ændret sig betydeligt de sidste 30 år. Priserne og interessen for at bo i andelsboliger har udviklet sig i takt med det øvrige boligmarked. Lovgivningen er samtidig blevet mere kompleks og interessen for at optimere andelsværdien har fået øget interesse.

Det er fuldt forståeligt, at bestyrelsen for en andelsboligforening kan føle sig magtesløs i administrationen, især hvis der sker salg af en andelsbolig. Det er blevet en mindre videnskab at administrere et andelsskifte.

Det er forbundet med en udgift for andelsboligforeningen at bruge en administrator, men det viser sig som regel at være en fordel som langt opvejer omkostningen.

Kunne i have interesse i at få en administrator, eller eventuelt skifte administrator, er i velkommen til at kontakt mig, og få en snak om, hvad jeg kan tilbyde og hvad det rent økonomisk vil betyde for Jer.

En snak om mulighederne er omkostningsfrit og der er fuld diskretion.

Anders Kokborg
Ejendomsmægler & valuar

Telefon:  55 409 409
Mobil:     4079 0588
Mail:  ak@akok.dk