AKOK – din tryghed i salget!

Granvænget 7, 4262 Sandved

AREAL: 77 m2

BYGGEÅR: 1981

Rækkehus / 1/2 dobbelthus
Boligareal 77 m2 Udbetaling 40.000,-
Antal plan 1 Brutto 3.366,-
Carport/udhus 17 m2 Netto 2.894,-
Opført 1981 Ejerudgift/mdr. 1.175,-
Grundareal 360 m2 (Br./Nt. er ekskl. ejerudgifter)

Beskrivelse af rækkehuset:

På en rolig beliggenhed i den hyggelige landsby Sandved blot omtrent fem kilometer fra Fuglebjerg kan I nu overtage dette rækkehus. I bosætter jer i gåafstand til gode busforbindelser og hverdagens gøremål. Boligen rummer et køkken, en stue, to værelser, et badeværelse og et bryggers. Udendørs venter et ugeneret haveanlæg med terrasser og en carport med udhus. Velkommen på Granvænget 7.

I den store stue får I glæde af det vældige vindue og havedøren mod terrassen på varme dage og brændeovnen på kølige dage. Lysindfaldet fra det sydvendte vindue skaber en dejlig rumfornemmelse, og brændeovnen spreder varme og hygge. I stuen er der mange gode kvadratmeter at indrette, som I ønsker med både sofahjørne og spisebord. Køkkenet ligger i åben forlængelse af stuen, og de danner tilsammen et fælles opholdsmiljø, hvor I kan mødes på tværs af aktiviteter. Køkkenet fremstår tidløst med hvide fronter, greb i stållook og en rødbrun bordplade.

Ved siden af køkkenet finder I det praktiske bryggers, der har egen udgang, og I skal også se badeværelset, der er lyst indrettet og med separat bruseniche. De to værelser ligger placeret i hver ende af boligen, så I hver især får private gemakker.

Med udgang fra stuen får I adgang til den sydvendte terrasse, mens I endvidere får endnu en terrasse samt en græsplæne på den anden side af huset.

I bosætter jer nær dagligdagens aktiviteter og kan spadsere til både indkøbsmuligheder, daginstitution, skole, idrætshal og skov. Skal I længere ud kan I stige på bussen, der standser ganske kort fra adressen, og hvis I foretrækker bilen, er I nær landevejen.

Kom og mærk den hyggelige stemning. Ring og book en fremvisning i dag.

    Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
    * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

    Rækkehus
    Sagsnr. 35302058

    Anders Kokborg
    Ejendomsmægler & valuar

    Telefon:  55 409 409
    Mobil:     4079 0588
    Mail:  ak@akok.dk