AKOK – din tryghed i salget!

Sandvedvej 10, 4250 Fuglebjerg

PRIS: 595.000

AREAL: 152 m2

BYGGEÅR: 1900/1999

Udhus: 12 m2

Erhvervsejendom Pris 595.000
Erhversvareal 152 m2 Udbetaling 30.000
Bebygget areal 92 m2 Brutto, ekskl. ejerudgifter 2.924
Tagetage 60 m2 Netto, ekskl. ejerudgifter 2.513
Antal stuer/værelser 3 Ejerudgifter 1.293
Udhus 12 m2 Opvarmning Fjernvarme
Grundareal 584 m2 Energimærke B

Beskrivelse af ejendommen:

Projekt: Erhverv – Kontor – Bolig

På Sandvedvej 10 i midten af Fuglebjerg, omtrent på halvvejen mellem Slagelse og Næstved, møder I denne ejendom. I øjeblikket byder stedet på reelle kontorfaciliteter og gode servicerum, men det velholdte hus har tilsvarende et stort potentiale, hvis I ønsker at omdanne stedet til bolig. Velkommen til.

Ejendommen er i tiptop stand, og allerede udefra præsenterer den sig pænt med en hvid facade, der ledsages af en sort sokkel, et mørkt tag og gavle af træ. Inden døre venter jer et samlet areal på 152 kvadratmeter, der indledes af en fin entré. Herfra føres I videre til stueplanets mange rum, der fortsætter med et stort og åbent et af slagsen, og herpå følger et toilet, et badeværelse med bruseniche, et værelse og et velfungerende køkken. I rummet længst mod øst leder en trappe til førstesalen, som udgøres af ét markant rum uden afsnitsinddelinger.

Planløsningen er fordelagtig, hvis I ønsker fortsat at anvende ejendommen til erhvervsformål. Hvis I derimod har planer om en omdannelse til privatbolig, er der tilsvarende gode muligheder for at ændre på rumfordelingen – eksempelvis kan førstesalen indrettes med adskillige værelser.

Foran huset er der rigelig med plads til parkering, og i baghaven er der arrangeret en vedligeholdelseslet have, der hovedsageligt udgøres af en græsplæne og en fliseterrasse.

Den helt centrale adresse i Fuglebjerg giver jer korte afstande til alle hverdagens fornødenheder. I gåafstand fra hoveddøren finder I således skole, dagligvarebutikker og udmærkede sportsfaciliteter. Fine forbindelser med offentlig transport og borgerservice er ligeledes let tilgængelig til fods.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling, Tilstandsrapport, Elrapport og Energimærke:

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Erhvervsejendom:
  Sagsnr.: 11009

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Telefon:  55 409 409
  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk