AKOK – din tryghed i salget!

Parkvej 76, 4262 Sandved

PRIS: 490.000

AREAL: 72 m2

BYGGEÅR: 1988

Carport/udhus/udestue 41 m2

Andelsbolig Sagsnr.: 5078
Boligareal 72 m2 Udbetaling/PRIS: 490.000
Kælder 0 Ejerudgifter
Antal plan 1 Boligafgift 2.676
Carport/udhus/udestue 18/6/17 m2 Vand à conto pr. md. 350,-
Garage 0 Opvarmning El, varmepumpe
Grundareal  m2 Energimærke C

Beskrivelse af andelsboligen:

På den rolige og lukkede Parkvej i Sandved ligger denne velholdte andelsbolig fra 1988. Huset er en etplansvilla på 72 kvadratmeter, opført i klassiske rødsten med en fornuftig planløsning og en god udestue. Her bliver I medlem af den stabile andelsforening Skydeparken Andelsboligforening og kan se frem til et velholdt hjem
med en lav boligafgift og en skøn, uforstyrret tilværelse i landlige omgivelser.

De 72 kvadratmeter er veludnyttede og rummer således både bryggers, et nydeligt bad med brus, køkken-alrum og to fornuftige værelser. Boligen fremstår velholdt med pæne, lyse gulve overalt bortset fra køkken og spiseafdeling, hvor der i stedet er lagt et praktisk, mørkt gulvsamt bad og bryggers, der begge har klinker. Køkkenet har gode opbevaringsmuligheder i både overskabe og underskabe, og i alrummet er der fin mulighed for at indrette sig med både spisesektion og opholdsstue.

Fra stuen har I udgang til en pæn udestue, hvor I kan forlænge sommerhalvåret eller trække jer ind på kølige sommeraftener. Herfra træder I videre ud på den vestvendte fliseterrasse, hvor I kan nyde de friske frugter fra frugttræerne og lave sjove haveaktiviteter på den ilstødende plæne. Baghaven byder på endnu et stykke græs og masser af privatliv med frit udsyn ud over markerne og de åbne vidder.
I Sandved kommer I ikke til at mangle noget. Alle livets fornødenheder findes inden for gåafstand med både en lokal købmand og gode busforbindelser i nærheden. Småbørn afleveres nemt i daginstitution, og de større børn har kun en kort cykeltur til Lille Næstved Skole, som begge findes omtrent en kilometer fra hjemmet. Den aktive livsstil er ligeledes sikret med fine sportsfaciliteter i den nærliggende Grønbrohallen og dejlige gåture i Fyrendal Skov.

Kontakt os for fremvisning eller yderligere info om boligen.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling og Energimærke:

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Andelsbolig
  Sagsnr.: 5078

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk