AKOK – din tryghed i salget!

Parkvej 70, 4262 Sandved

PRIS: 525.000

AREAL: 73 m2

BYGGEÅR: 1988

Carport/udhus 36 m2

Andelsbolig Sagsnr.: 5076
Boligareal 73 m2 Udbetaling/PRIS: 525.000
Kælder 0 Ejerudgifter
Antal plan 1 Boligafgift 2.676
Carport/udhus 24/12 m2 Vand à conto pr. md. 350,-
Garage 0 Opvarmning El, varmepumpe
Grundareal  m2 Energimærke C

Beskrivelse af andelsboligen:

På Parkvej 70 i den mindre landsby Sandved lidt syd for Fuglebjerg finder I denne nydelige andelsbolig af høj standard, der kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed og en veldisponeret planløsning over ét plan. Velkommen.

I bosætter jer i et roligt, støjfrit område, og hvad angår hverdagens praktiske gøremål, er I ligeledes velplaceret. Således kan I inden for en radius af omtrent én kilometer tilgå skole, pasningstilbud og udmærkede idrætsfaciliteter, mens dagligvareindkøb kan foretages i Fuglebjerg cirka fem kilometer fra matriklen. I tilgodeses videre af fine forbindelser med offentlig transport. Desuden er afstanden til de grønne skovarealer rundt om byen lettilgængelige på cykel eller gåben.
Boligen er oprindeligt opført i 1988, og i kraft af istandsættelser de senere år præsenterer stedet sig velholdt. Der er blandt andet blevet udskiftet vinduer og døre, ligesom der er udført efterisoleringsarbejde.

Beboelsesarealet opmåles til 73 veludnyttede kvadratmeter, og som I træder inden døre, ankommer I først til en pæn entré, der tillige fungerer som fordelingsgang mellem hjemmets rum og værelser. På højre hånd ses det primære opholdsrum, nemlig køkkenet og stuen. Den delvist åbne forbindelse mellem de to er med til at binde de to funktioner sammen, og fornemmelsen underbygges tilsvarende af det behagelige lysindfald fra vest og gulvets nuance. Køkkenet fremstår med et enkelt design af hvide, glatte fronter, og i kraft af stuens størrelse er der flere indretningsmuligheder. Det resterende af boligen er allokeret til et bryggers, et flot badeværelse med brus og et regulært værelse.

Umiddelbart foran stuen råder I over en solrig fliseterrasse, og haven er anlagt med en overkommelig beplantning – mestendels græs. Ved indkørslen kan bilen parkeres i carporten.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling og Energimærke:

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Andelsbolig
  Sagsnr.: 5076

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk