AKOK – din tryghed i salget!

Parkvej 68, 4262 Sandved

PRIS: 475.000

AREAL: 72 m2

BYGGEÅR: 1988

Udhus: 20 m2

Andelsbolig Pris 475.000
Boligareal 72 m2 Udbetaling 475.000
Kælder 0 Ejerudgifter
Antal plan 1 Boligafgift 2.676
Carport/udhus 0/20 m2 Vand à conto
Garage 0 Opvarmning Fjernvarme
Grundareal  m2 Energimærke B

Beskrivelse af andelsboligen:

I bosætter jer i et roligt, støjfrit område, og hvad angår hverdagens praktiske gøremål, er I ligeledes velplaceret. Således kan I inden for en radius af omtrent én kilometer tilgå skole, pasningstilbud og udmærkede idrætsfaciliteter, mens dagligvareindkøb kan foretages i Fuglebjerg cirka fem kilometer fra boligen. I tilgodeses videre af fine forbindelser med offentlig transport. Desuden er afstanden til de grønne skovarealer rundt om byen lettilgængelige på cykel eller gåben.

Boligen er oprindeligt opført i 1988, og i kraft af istandsættelser de senere år præsenterer stedet sig velholdt. Der er blandt andet blevet udskiftet tag, vinduer og døre, ligesom der er udført efterisoleringsarbejde.

Beboelsesarealet opmåles til 72 veludnyttede kvadratmeter, og som I træder inden døre, ankommer I først til en pæn entré, der tillige fungerer som fordelingsgang mellem hjemmets rum og værelser. På venstre hånd ses det primære opholdsrum, nemlig køkkenet og stuen. Den delvist åbne forbindelse mellem de to er med til at binde de to funktioner sammen, og fornemmelsen underbygges tilsvarende af det behagelige lysindfald fra vest. Køkkenet fremstår velindrettet og med god bord og skabsplads, og fra stuen er der udgang til vestvendt terrasse og have. I forbindelse med stuen er der tillige et værelse (der let kan inddrages i stuen). Den resterende af boligen er allokeret til et bryggers, et pænt badeværelse med brus og et regulært soveværelse.

Umiddelbart foran stuen råder I over en solrig fliseterrasse, og haven er anlagt med en overkommelig beplantning – mestendels græs. Ved indkørslen kan bilen parkeres i carporten, hvorfra der er adgang til ca. 20 m2 isoleret udhus og værksted.
Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling og Energimærke:

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Andelsbolig
  Sagsnr.: 5068

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Telefon:  55 409 409
  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk