AKOK – din tryghed i salget!

Parkvej 52, 4262 Sandved

PRIS: 395.000

AREAL: 67 m2

BYGGEÅR: 1987

Carport/udhus: 0/10 m2

Andelsbolig Sagsnr.: 5071
Boligareal 67 m2 Udbetaling/PRIS: 395.000
Kælder 0 Ejerudgifter
Antal plan 1 Boligafgift 2.400
Carport/udhus 0/10 m2 Vand à conto pr. md. 300,-
Garage 0 Opvarmning El, varmepumpe
Grundareal  m2 Energimærke D

Velkommen til.

Adressen hedder Parkvej 52, og bare 800 meter herfra kan I foretage dagligvareindkøb hos den lokale købmand. I byen finder I også fine idrætsfaciliteter, og nærmiljøet byder på nydelige, rekreative arealer såsom Fyrendal Skov. I et lidt større perspektiv bosætter I jer fordelagtigt i forhold til Slagelse og Næstved – begge byer nås på omtrent 25 minutter i bil.

Boligen er oprindeligt opført i 1987, og i kraft af istandsættelser og vedligeholdelse de senere år præsenterer stedet sig velholdt. Der er blandt andet blevet udskiftet vinduer og døre.

Beboelsesarealet opmåles til 67 veludnyttede kvadratmeter, og som I træder inden døre, ankommer I først til en pæn entré, der tillige fungerer som fordelingsgang. På højre hånd ses det velindrettede badeværelse med brus, vaskemaskine samt tørretumbler, går i lige ud kommer i ind i stuen, hvorfra der er adgang til åben køkkenafdeling med elkomfur, emhætte og køleskab. Der er tillige adgang til soveværelse og et værelse. Fra stuen er der desuden udgang til en dejlig udestue.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling og Energimærke:

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Andelsbolig
  Sagsnr.: 5071

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk