AKOK – din tryghed i salget!

Ladbyvej 67, 4700 Næstved

PRIS: 1.185.000

AREAL: 92 m2

BYGGEÅR: 1906

Udhus: 36 m2

Villa – PRIS 1.185.000 Sagsnr.:3224
Boligareal 92 m2 Udbetaling 60.000
Bebygget areal 60 m2 Brutto, ekskl. ejerudgifter: 5.122
Tagetage 32 m2 Netto, ekskl. ejerudgifter: 4.405
Antal stuer / værelser 2/2 Ejerudgifter: 994
Udhus 36 m2 Opvarmning El/varmepumper
Grundareal 690 m2 Energimærke C

Beskrivelse af villaen:

Skal jeres næste hjem ligge i landlige omgivelser, men stadig med cykelafstand til Næstved og alle byens tilbud? Så bør I se nærmere på Ladbyvej 67, hvor der venter jer en flot, velholdt villa med en skøn have. Jeres kommende hjem er placeret tæt på Fodsporet, der giver jer adgang til masser af naturoplevelser i skoven og ved Susåen. Derudover får hverdagen fine forhold med nærhed til Næstved, som gemmer på indkøb, skole og pasningstilbud. Velkommen til

I overtager en charmerende villa fra 1906 med en elegant, mørkeblå facade ledsaget af en sort sokkel samt hvide vinduesrammer og døre. Bilen parkeres i den brede indkørsel, før I fortsætter indenfor, hvor der venter 92 m2 fordelt over halvandet plan.
I bemærker straks det behagelige lysindfald og den hyggelige atmosfære takket være de sortmalede loftsbjælker, smukke, ensartede gulve og den moderne indretning. Centrum af huset må siges at være stuen og køkken-alrummet, som ligger i forlængelse af hinanden kun opdelt af en halvmur.
Køkkenet er stilrent med et mix af sorte og hvide, grebsfrie elementer samt matchende bordplader med sort kant og indbyggede hvidevarer. Fra køkkenhalvøen er der udsyn til spisebordet i alrummet, der også bringer jer videre til det første af hjemmets to værelser.
Stueplan fuldendes af det elegante badeværelse med et afskærmet bruseafsnit og et hvidt møblement med indstøbt håndvask. Ved siden af møder I entréen, hvor der er mulighed for opsætning af en vaskesøjle, samt to disponible rum.
På førstesalen finder I en møblerbar repos med fritlagte hanebånd og et værelse, ligeledes med rå bjælker, loft til kip og dør til en altan.
I sommerhalvåret leves livet under åben himmel i den charmerende gårdhave, der kan arrangeres med havemøbler, grill og blomsterkrukker. Herfra har I udsyn til græsplænen i haven og åbne marker.

Kontakt os i dag.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling, Tilstandsrapport, Elrapport og Energimærke:

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Villa
  Sagsnr.: 3224

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Telefon:  55 409 409
  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk