AKOK – din tryghed i salget!

Hylleåsen 22B, Flakkebjerg, 4200 Slagelse

PRIS: 375.000

AREAL: 62 m2

BYGGEÅR: 1988

UDHUS: 5 m2

Andelsbolig
Pris 375.000

Udbetaling 375.000

Boligareal 62 m2

Ejerudgifter

Antal plan 1

Boligafgift 2.482,-

Carport/udhus 0/5 m2

Vand à conto

Garage 0

Opvarmning Varmepumpe

Grundareal m2

Energimærke B

Beskrivelse af andelsboligen

I en mindre landsby ved Slagelse kaldet Flakkebjerg finder du dette spændende andelsrækkehus med en lav boligafgift, egen have og et væld af muligheder. Har du de kreative briller på og kan se potentialet, så kan dette være et hjem for dig. Velkommen til Hylleåsen 22B.

Med dette som din kommende hjemmebase bliver du en del af en veldreven andelsforening med en sund økonomi, pæne parkeringsarealer og stisystemer. Fra huset er du ikke langt fra den nærmeste dagligvarebutik, stoppested og flotte, naturskønne arealer. Børnene i kvarteret vil desuden glæde sig over den korte vej til dagtilbud og skole.

Der er tale om en god andelsbolig fra 1988, der er opført i røde mursten og som et enderækkehus. Inde bag den mørkegrønne hoveddør venter 62 m2 fordelt via en velindrettet planløsning, hvor du vil møde rum, der trænger til en kærlig hånd. Heldigvis kræver det kun en god portion af gåpåmod og en visuel tankegang, så du kan skabe drømmehjemmet lige efter din personlige stil.

Centrum i hjemmet består af stuen i forbindelse med køkkenet, som fremstår klassisk i en U-form med mange opbevaringsløsninger og bordplads. Ønsker du et mere åbent opholdsmiljø, så kan du udforske muligheden for at fjerne den ene side af elementerne i køkkenet og derved integrere det yderligere.

Tilstødende stuen finder du soveværelset og entréen med adgang til det lysegrå flisebadeværelse med et afskærmet bruseafsnit. I badeværelset er der gjort plads til opsætning af en praktisk vaskesøjle.

I sommerhalvåret åbner du fra stuen og ud til den sydvendte have, som byder sig til med en fliseterrasse og en frodig græsplæne. Plænen flankeres af hæk og fortsætter hele vejen rundt om endegavlen, før den munder ud i forhaven med en mindre flisesti.

Skal dette være dit hjem? Kontakt os i dag.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling, Tilstandsrapport, Elrapport og Energimærke:

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Andelsbolig
  Sagsnr.:

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Telefon:  55 409 409
  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk