AKOK – din tryghed i salget!

Hindholmvej 29, Arløse, 4262 Sandved

PRIS: 745.000,-

AREAL: 98 m2

BYGGEÅR: 1900

Udlænge: 115 m2
* Maskinhus: 60 m2

Landbrug – Boliglandbrug Pris 745.000,-
Boligareal 98 m2 Udbetaling 40.000,-
Stald / længe 115 m2 Brutto, ex. ejerudg.4.553,-
Antal plan 1 Netto, ex. ejerudg. 3.583,-
Maskinhus 60 m2 Ejerudgifter 1.577,-
Garage 0 Opvarmning Oliefyr
Grundareal 19.822 m2 Energimærke E
Byggeår 1900 Sagsnr. 1549

Beskrivelse af ejendommen

Forestil jer at kunne forme jeres fremtidige boligforhold på en naturskøn landejendom midt i den sydsjællandske idyl. På Hindholmvej 29 i udkanten af Arløse nær Sandved får I mulighed for netop dette. Den hvide landejendom fra 1900 byder på 98 kvadratmeter bolig og ligger på en stor grund på knapt to hektar.

En spændende mulighed ved denne ejendom er, at lokalplanen giver mulighed for frastykning af to byggegrunde. Det betyder, at I ikke kun kan skabe jeres eget nye hjem, men også kan udnytte ejendommen til at skabe nye boliger, hvilket åbner op for en verden af muligheder, hvad enten det er til familien, investering eller salg.

Huset har brug for en opdatering, hvilket giver jer en unik mulighed for at sætte jeres eget præg på boligen. I stueetagen finder I en entré, et spisekøkken, en spisestue, en stue, et værelse og et badeværelse. Førstesalen byder på yderligere et værelse og et disponibelt rum, der kan bruges efter jeres behov.

Til ejendommen hører også staldbygninger og en stor, dejlig landhave, hvilket giver jer rig mulighed for at nyde landlivet. Boligen er omgivet af et levende hegn, som skaber en idyllisk og privat atmosfære i den hyggelige have. Jorden er fortrinsvist udlagt til marker.

Beliggenheden i en mindre landsby sikrer ro og fred, samtidig med at I har praktiske faciliteter indenfor rækkevidde. Skolen i Fuglebjerg ligger godt fire kilometer væk, og der er en daginstitution blot to kilometer fra ejendommen. For de daglige indkøb kan I køre til Sandved på otte minutter, hvor I finder alt det, I har brug for.

Her får I en sjælden mulighed for at leve midt i naturen, samtidig med at I har mulighed for at forme jeres eget hjem og måske endda skabe nye boliger.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling, tilstandsrapport, elrapport og energimærke.

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  title="Egesvinget 1, 4243 Rude"]

  Villa
  Sagsnr.: 1549

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk