AKOK – din tryghed i salget!

Dalsgårdsvej 127, 4250 Fuglebjerg

PRIS: 525.000

AREAL: 106 m2

BYGGEÅR: 2005

Udhus: 5 m2

Andelsbolig Sagsnr.: 5075
Boligareal 106 m2 Udbetaling/PRIS: 525.000
Kælder 0 Ejerudgifter
Antal plan 1 Boligafgift 6.700
Udhus 5 m2 Vand à conto pr. md. 300,-
Garage 0 Opvarmning Fjernvarme
Grundareal  m2 Energimærke C

Beskrivelse af andelsboligen:

I en sund og velfungerende andelsforening, som ligger ud til et grønt område, møder I denne skønne andelsbolig i ét plan. Her får I 106 velindrettede kvadratmeter, som breder sig over en god planløsning, der med stue, køkken/alrum og to værelser samt et lækkert opholdsmiljø er oplagt til parret eller børnefamilien. Udenfor er der en solrig have, og hverdagens fornødenheder er tæt på.

Ejendommen er opført i 2005 og fremstår i fin stand. Der er gulvvarme under klinkerne i badeværelset og i gangarealet, og i 2021 er der lavet et vindue i badeværelset.

Netop opholdsmiljøet præsenterer sig virkelig lækkert, og her skal I bemærke loftet, som er ført til kip. I sammenhæng med ovenlysvinduerne og de høje glaspartier ud mod haven skaber det et åbent og lyst rum, og den blotlagte loftsbjælke giver et charmerende udtryk. Her er stue og køkken på skønneste vis i ét, og I indretter jer nemt med både spisebord og sofagruppe. Om sommeren åbner I havedøren ud til terrasse, hvilket forlænger miljøet yderligere.

Fra den dejlig og store fordelingsgang med flise- og gulvvarme er der adgang til 2 soveværelser, dejligt badeværelse med vaskefaciliteter.

Afslutningsvis skal I glæde jer til at opleve den solrige have, som er let at passe. Herude får I en dejlig terrasse og lidt grøn bevoksning, og foran boligen er der et redskabsskur. Der er parkeringsplads tæt på boligen og mulighed for opsætning af ladestander.

Prikken over i’et er beliggenheden i et roligt kvarter i en veldrevet andelsforening med en stabil økonomi. Fra bebyggelsen er der gå- og cykelafstand til indkøb, Fuglebjerg Hallen, skole og daginstitution.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling og Energimærke:

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Andelsbolig
  Sagsnr.: 5075

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk