AKOK – din tryghed i salget!

Dalsgårdsvej 117, 4250 Fuglebjerg

AREAL: 106 m2

BYGGEÅR: 2005

Udhus: 4 m2

Andelsbolig Sagsnr.: 5064
Boligareal 106 m2 Udbetaling
Kælder 0 Ejerudgifter
Antal plan 1 Boligafgift 6.500
Carport/udhus 0/4 m2 Vand à conto 300
Garage 0 Opvarmning Fjernvarme
Grundareal 2.925 m2 Energimærke C

Beskrivelse af andelsboligen:

Turen går til Fuglebjerg, hvor vi med glæde kan byde jer indenfor på Dalsgårdsvej 117. Her skal I se en alletiders andelsbolig på 106 kvm, der er opført som et dobbelthus i 2005. Ejendommen har en god planløsning, der giver jer to værelser, et badeværelse og et køkken-alrum foruden en skøn terrasse med loungeareal, der mod syd har kig til et fredet, grønt område. Velkommen.

Samlingspunktet for familiens fritid bliver, foruden den fine terrasse, alrummet, der får et generøst lysindfald takket være omfangsrige vinduespartier. Pladsen er ideel til sofaarrangementet såvel som spisesektionen, og så er I tæt på køkkenet. Her sørger en køkkenhalvø for siddepladser på barstole, mens HTH-elementerne giver opmagasinering.

Boligen, der har loft til kip i køkken-alrummet, har ydermere et elegant parketgulv i opholdsmiljø og værelser, hvortil der er gulvvarme i badeværelset og gangen. Badeværelset kommer desuden med en vaskesøjle med Siemens-vaskemaskine og tørretumbler, der følger med. Værelserne har funktionelle væg til væg-skydedørsskabe, og så er der billig fjernvarme.

Haven er anlagt som et vedligeholdelsesfrit loungeområde mod syd med en gård til dyr. Denne er beklædt med gummifliser, hvorunder der ligger Holmegaardsten. I overtager hele det hyggelige udeareal inklusiv loungemøblerne. Også foran hjemmet er der en mindre terrasse med overdækning og adgang til et skur.

Beliggenheden er et stort plus, da I bosætter jer i et lukket område med gode stisystemer til midtbyen, offentlig transport og dagligvareindkøb. I gåafstand finder I attraktive Lille Næstved Skole afd. Fuglebjerg, daginstitutionen Sognefogedgården, og så ligger Palmevænge Skov inden for tre kilometer. En længere cykeltur eller en kort rute bag rattet bringer jer til Tystrup Sø og modsatte vej til kysten ved Storebælt.

En ideel bolig for singlen, parret eller den lille familie.

Book en fremvisning allerede i dag.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling, Tilstandsrapport, Elrapport og Energimærke:

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Andelsbolig
  Sagsnr.: 5064

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Telefon:  55 409 409
  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk