AKOK – din tryghed i salget!

Dalsgårdsvej 115, 4250 Fuglebjerg

PRIS: 445.000

AREAL: 106 m2

BYGGEÅR: 2005

Udhus: 4 m2

Andelsbolig Sagsnr.: 5067
Boligareal 106 m2 Udbetaling 445.000
Kælder 0 Ejerudgifter
Antal plan 1 Boligafgift 6.500
Carport/udhus 0/4 m2 Vand à conto 300
Garage 0 Opvarmning Fjernvarme
Grundareal  0 m2 Energimærke C

Beskrivelse af andelsboligen:

I en sund og velfungerende andelsforening lige ud til et grønt område møder I denne indflytningsklare andelsbolig i ét plan. Her får I 106 velindrettede kvadratmeter, som breder sig over en god planløsning, der med tre værelser og et lækkert opholdsmiljø er oplagt til parret eller børnefamilien. Udenfor er der en solrig have, og hverdagens fornødenheder er tæt på.

Ejendommen er opført i 2005 og fremstår i fin stand. Der er gulvvarme under klinkerne i badeværelset og i gangarealet, og i 2021 er der lavet et vindue i badeværelset. I 2019 blev der opsat en gips væg i stuen og dermed etableret et tredje værelse. Denne kan nemt fjernes igen, hvis I i stedet ønsker et større stueareal.

Netop opholdsmiljøet præsenterer sig virkelig lækkert, og her skal I bemærke loftet, som er ført til kip. I sammenhæng med ovenlysvinduerne og de høje glaspartier ud mod haven skaber det et åbent og lyst rum, og den blotlagte loftsbjælke giver et charmerende udtryk. Her er stue og køkken på skønneste vis i ét, og I indretter jer nemt med både spisebord og sofagruppe. Om sommeren åbner I havedøren ud til terrasse, hvilket forlænger miljøet yderligere.

Fra stuen er der indgang til det nyetablerede værelse, og fra den lange fordelingsentré tilgår I endnu to værelser og et pænt badeværelse med mulighed for vaskefaciliteter.

Afslutningsvis skal I glæde jer til at opleve den solrige have, som i efteråret 2021 blev udvidet. Herude får I en terrasse og en græsplæne, og foran boligen er der et redskabsskur.

Prikken over i’et er beliggenheden i et roligt kvarter i en veldrevet andelsforening med en stabil økonomi. Fra bebyggelsen er der gå- og cykelafstand til indkøb, Fuglebjerg Hallen, skole og daginstitution.

Ring for en fremvisning.

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling – Nøgleoplysningsskema Andelsboligforeningen – Nøgleoplysningsskema Andelsboligen – Energimærke.

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Andelsbolig
  Sagsnr.: 5067

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Telefon:  55 409 409
  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk