AKOK – din tryghed i salget!

5063 Hylleåsen 28B, Flakkebjerg – 4200 Slagelse

AREAL: 62 m2

BYGGEÅR: 1988

Andelsbolig Sagsnr.: 5063
Boligydelse (MD.) kr. 2.482.- Varmeudgift kr. 552,-
Boligareal 62 m2 Værelser 2
Antal plan 1
Carport/udhus 6 m2 Byggeår 1988
Fremleje tilladt Nej
Husdyr tilladt  Nej

Beskrivelse af andelsboligen:

I et roligt område i den charmerende mindre by Flakkebjerg med alle hverdagens gøremål inden for rækkevidde kan I nu overtage denne bolig.
I bliver ejere af et halvt dobbelthus i ét plan med en have. Boligen rummer en stue, et køkken, et værelse, et badeværelse og en entré.
Velkommen indenfor på Hylleåsen 28B. Selvom nærområdet byder på frodige, åbne marker og skønne naturoplevelser, finder I stadig alle dagligdagens nødvendigheder i gåafstand. Således er der hverken langt til indkøbsmuligheder, daginstitution eller idrætshal, og skal I længere ud i landet, standser bussen også kun få hundrede meter fra hoveddøren. Foretrækker I bilen, får I ligeledes nemt forbindelse til motorvejen, og I er heller ikke mere end omtrent ti kilometer fra Slagelses mange fristelser.

Det daglige opholdsrum indeholder stuen og køkkenet i åben sammenhæng, og her får I også glæde af en hyggelig brændeovn. Fra stueafdelingen kan I tilgå haven gennem terrassedøren, men først skal I se køkkenafdelingen, som er vinkelformet. Den fremstår tidløs med hvide fronter med greb i stållook og en grå bordplade. Der er desuden plads til et spisebord. Det rummelige værelse bliver en fornøjelse at indrette, da her er mange gode kvadratmeter, og I får også glæde af et fast skab. Også i entréen findes et skab til opbevaring, og boligen afrundes af det hvide badeværelse med separat bruseniche.
På husets forside kan I parkere bilen. Her finder i også udhuset og haven smyger sig herfra og hele vejen rundt langs huset. Her får I en fin græsplæne og nogle prydbede samt et drivhus. På husets bagside kan I se frem til en vestvendt terrasse.

Ring allerede i dag, så giver vi en fremvisning

Udfyld skemaet for at downloade:
Salgsopstilling, Tilstandsrapport, Elrapport og Energimærke:

  Ved at  trykke Download bekræfter jeg at AKOK gerne må kontakte mig.
  * Der samles ingen personlige oplysninger uden dit udtrykkelige samtykke. Ved at klikke på denne checkboks giver du dit samtykke til, at dine data samles og behandles af AKOK for at kunne kontakte dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. For at gøre dette skal du blot sende en meddelelse til ak@akok.dk.

  Andelsbolig
  Sagsnr.: 5063

  Anders Kokborg
  Ejendomsmægler & valuar

  Telefon:  55 409 409
  Mobil:     4079 0588
  Mail:  ak@akok.dk